Kalendar:
  • Trenutno nema unesenih najava događaja.
Odaberi kategoriju
 
PLESNI KLUB BALANS - O NAMA
Mlad i ambiciozan plesni klub Balans započeo je s radom u rujnu 2005. godine pod vodstvom trenerice Sanje Krapinec. Djeluje na području grada Sv.Nedelje i Samobora te u svom sastavu okuplja stotinjak polaznika predškolskog i školskog uzrasta.

Plesna edukacija bazira se na programima ritmike i plesa, modernih plesnih tehnika, show dance, latinsko američkih i standardnih plesova, cheerleadinga i pom pon plesa te sportske rekreacije. Primarni cilj našeg kluba je poticanje kreativnosti i plesnog odgoja djece i mladih. U klubu djeluje natjecateljska grupa SUPERICE – koje su po uzrastu raspoređene u mlađi i stariji kadetski i juniorski sastav. Plesni treninzi nisu jedino u čemu uživamo tu su i zajednička druženja, putovanja, odlasci na predstave, u kino, na klizalište, zajedničke proslave rođendana i još punoo punoo zajedničkih događaja i doživljaja. S ponosom ističemo, da smo u ne tako dugoj tradiciji uspješno ostvarili; 5 samostalnih glazbeno-scenskih produkcija, 3 samostalne plesne predstave, 1 samostalna dramsko-plesna predstava “A, gdje je Bongo?”, 5 uspješnih plesnih sezona, preko stotinu plesača u plesnoj sezoni, osvojena brojna odličja na državnim natjecanjima u show, pom pon i cheerleading plesu, osvojena brojna odličja na europskim natjecanjima Njemačka, Italija, Austrija, Slovenija, realizirani mnogi cheerleading seminari kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

PK BALANS član je mnogih organizacija povezanih s glazbenim i plesnim stvaralaštvom. Član je Zajednice kulturno umjetničkih udruga Grada Sv.Nedelja, član je HNAPS cheerleading saveza i dr. Naši treneri su osobe s dugogodišnjim plesnim iskustvom koje se redovito usavršavaju na brojnim seminarima i radionicama vezanim uz sport, ples i zdravlje. Članovi PK BALANS osim što ih povezuje zajednička ljubav prema plesu i osim što čine jednu veliku obitelj oni su zapravo i sve ono zbog čega je PK BALANS to što je = MLAD - AMBICIOZAN - USPJEŠAN - ZABAVAN - PROFESIONALAN.
Copyright PK Balans, design by Zlatni ključ d.o.o.