Kalendar:
  • Trenutno nema unesenih najava događaja.
Odaberi kategoriju
 
PROMOCIJA
Vezano uz mnoga događanja čest je slučaj demonstracija plesnih tehnika uz promoviranje kluba na info pultu (štand). Cilj ovakvog oblika promocije kluba je informiranje javnosti i zainteresiranih budućih polaznika iz „prve ruke“. Osim što smo talentirani za dizajn scenografije,tako su naši promo pultovi interesanti širokoj publici jer je to umjetnička prezentacija kluba (što se vidi na fotografijama) fotografije, kostimi, plesni rekviziti, pehari, letci, DVD izdanja sa produkcija i sve to upotpunjeno cvijećem i slatkišima. Ljubazne hostese i nekolicina plesača odgovoriti će na sva vaša pitanja u vezi članstva u klub i rasporeda treninga. Od promocija valja spomenuti Sajam mogućnosti u Samoboru i Sv.Nedelji, zatim Dan Grada Sv. Nedelje, Sajam plesa u Zagrebu...
POSTANITE NAŠ SPONZOR
Proučite nas, ostvarite zajedničku suradnju te promovirajte vaše poduzeće na malo drugačiji, ali sigurno zapažen način. Zahvaljujemo dosadašnjim poslovnim subjektima koji su prepoznali našu kvalitetu i pomogli naše projekte bilo sponzorstvom ili donacijom, a to su Grad Sveta Nedelja, Zajednica KUD grada Sv. Nedelja, Zlatni ključ, Svetonedeljski list, Erste banka, Vector Design, Mlakar Viličari, Partner Electric, Limarija Sebastijan, Radio SVN i drugi.

Kliknite na link kako biste isprintali ugovor za sponzorstvo ili nam se obratite na našu e-mail adresu pk.balans@gmail.com.

Pred sebe smo postavili izazovne ciljeve i vjerujemo da možemo ostvariti našu viziju. Uz veliku podršku članova i simpatizera kluba, nastojimo vlastitim radom, volontiranjem, članarinama i donacijama pretvoriti želje u stvarnost. Međutim, sve to ipak nije dovoljno, pa vas ovim putem pozivamo da podržite naš klub u sponzorstvu ili donacijama (financijski, materijalno ili na neki drugi način). Ne brinite se kako nam možete pomoći, samo pokažite dobru volju, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti.

Mnogobrojna natjecanja i ostale aktivnosti koje klub redovito organizira pružaju vam izvrsnu priliku da se promovirate i istaknete svoju društveno-odgovornu ulogu, jer podržavajući naš rad humano djelujete jer pomažete djeci i mladima da se bave sportskom aktivnošću u što boljim uvjetima te da se razvijaju u duhu zdravog života i natjecanja.

Koji su sve mogući oblici sponzorstva ili donacije:

Financijski
Sponzorstvo ili donacija u uslugama - primjer:
- Tisak promotivnog matrijala
- Dizajn i grafičko rješenja
- Autobusni prijevoz za nastupe ili natjecanja
- Krojačke usluge
- Fotografske usluge
- Knjigovodstvene usluge
- Frizerske usluge
- Scensko osvjetljenje i oprema
- Cvjećarske - aranžerske usluge
- Hotelski smještaj prilikom natjecanja
- Pizzerije i restorani

Sponzorstvo ili donacija u robi - primjer:
- Tkanina za izradu plesnih kostima
- Podne obloge (linoleum, tepisoni, laminat...)
- Prehrambeni proizvodi (peciva, grickalice, slatkiši, voće...)
- Voda i sokovi
- T-shirt majice
- Klupska oprema (sportske torbe, trenirke, tenisice)
- Uredska oprema (toneri, copy papir...)
- Informatička i digitalna oprema Kliknite na link kako biste isprintali ugovor za sponzorstvo ili ugovor za donaciju.
Copyright PK Balans, design by Zlatni ključ d.o.o.